Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Alcool Sanitar x 200...

Alcool Sanitar x 200 ml

Alcoolul sanitar este o solutie pe baza de alcool etilic 70% (V/V). Se utilizeaza pentru uz extern, actionand ca antiseptic fata de bacterii Gram-pozitive si Gram-negative, efectul maxim fiind la aceasta concentratie, care asigura cea mai buna patrundere a substantei in celula bacteriana. Are actiune antimicotica. Actiunea antiseptica se datoreste precipitarii proteinelor si efectului deshidratant. Efectul de solubilizare a lipidelor pielii contribuie la intarirea efectului dezinfectant al substantelor dizolvate in alcool. Timpul de contact minim recomandat este de 2 minute. Aplicat local in cantitati mici este revulsiv pe tegumente dar este usor iritant pentru mucoase. Prezinta activitate bactericida (reducere logaritmica <10 exp.5)cf. SR EN 1276, nediluat, in 5 minute si 10 minute, la 20 grd. C , in conditii de curatenie(0,3 g/l albumina bovina) fata de tulpinile de referinta Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginoasa, Enterococcus hirae si Escherichia coli. Prezinta activitate fungica(reducere logaritmica > 4), cf. SR EN 1275, nediluat, la timpii de contact de 5 minute si 15 minute, la 20 grd. C, fata de tulpinile de referinta candida albicans ATCC 10231 si Aspergillus niger ATCC 16404. Alcoolul sanitar se depoziteaza in locuri bine ventilate prevazute cu instalatii electrice antiex, departe de surse de foc; manipularea se face de catre persoane cu echipament de protectie de bumbac, cu incaltaminte fara parti metalice.

Acest produs Alcool Sanitar x 200 ml din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr. Max Crema hidratanta pentru maini, 75ml
COREGA EXTRA STRONG CREMA ADEZIVA 40G
Vopsea de par permanenta Hempstyle Nr. 9.0, 110ml, Loncolor
Pachet Femibion 2 Sarcina si Alaptare, 56 de comprimate + 56 de capsule, Dr. Reddys
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1283 C1
Sampon pentru hidratare si volum Volume Plus, 250ml, Reistill
Gel multicorector cu SPF 40 Superdefense, 50ml, Clinique
REDOXON TRIPLE ACTION 10 COMPRIMATE EFERVESCENTE
Toner cu acid hialuronic Toner Plus, 200ml, Isntree
chevron-right-circle