Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Epinerv x 30 capsule

Compozitie: Celulza microcristalina(agent de incarcare), Sunphenon EGCG 90% (extract din frunze de Ceai-verde/Camellia sinensis,standardizat la 90% epigallocatechine gallate), fosfat de calciu dibazic dihidrat(antioxidant), dioxid de siliciu, mono si digliceride ale acizilor grasi si stearat de magneziu vegetal (antiaglomeranti). Indicatii: Epinerv este un supliment alimentar pe baza de Epigallocatechin gallate, substanta care, administrata oral, se acumuleaza la nivelul unor tesuturi (printre care si cel nervos) la nivelul carora manifesta mai multe actiuni: -ajuta la neutralizarea radicalilor liberi; -moduleaza cresterea si turn-overul celular; -inhiba efectele unor substante, precum glutamatul si oxidul nitric care, peste anumite limite, devin toxice pentru sistemul nervos; -protejeaza celulele sistemului nervos impotriva proceselor degenerative legate de varsta sau cazurile in care acesta este alterat; -contribuie la normalizarea functionalitatii celulelor nervoase si, in particular, a celor retiniene; -ajuta la protejarea si la hranirea structurilor oculare (nerv optic, retina) afectate de procesele degenerative; Mod de administrare: Una sau doua tablete pe zi, cu un pahar de apa. Ambalaj, prezentare: Cutie cu 30 de tablete.

Acest produs Epinerv x 30 capsule din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Prima canita cu pai a bebelusului albastra, 270ml, Dr. Brown's
Resveratrol forte + Coenzima Q10, 30 capsule, Rotta Natura
Masca hidratanta de noapte Drink Up, 75ml, Origins
Tinctura Catina, 200 ml, Faunus Plant
Beauty Start 750mg, 80 capsule, Zenyth
KDM SERINGA 5ML X 100BUC
Lac de unghii Hybrid Fusion H10, 10.5ml, Andreia Professional
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX5387 5872
Penseta dreapta, 1 bucata, Parsa Beauty
chevron-right-circle