Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai gastric, 20 plicuri, Fares

Protejează mucoasa gastrică şi ajută la eliminarea disconfortului digestiv. Ingrediente: flori de salcâm (Robiniae flos), flori de gălbenele (Calendulae flos) 15%, frunze de pătlagină (Plantaginis folium) 15%, roiniţă (Melissae herba), sunătoare (Hyperici herba) 10%, rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), rădăcină de nalbă (Althaeae radix), rizomi de obligeană (Calami rhizoma). Efect: Acest ceai reduce inflamaţia mucoasei stomacului, favorizează cicatrizarea eroziunilor şi creşte secreţia de mucus cu rol protector gastric prin faradiolul şi carotenoidele prezente în gălbenele, taninurile şi mucilagiile din pătlagină şi nalbă, amentoflavonele din sunătoare şi acidul gliciretic din rădăcina de lemn dulce. La acestea se adaugă acţiunea reglatoare a secreţiei gastrice datorată principiilor active din obligeană şi florile de salcâm precum şi acţiunea antispastică a roiniţei cu rol calmant asupra durerilor de stomac. Recomandări: Gastrite hiperacide, ulcer gastroduodenal. Contraindicaţii: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Sarcină şi alăptare Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare. Preparare: Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit. Întrebuinţare: Se beau 3 - 4 căni cu ceai pe zi, înainte de masă. Durata unei cure este de 6 săptămâni. Cura se reia la nevoie.

Acest produs Ceai gastric, 20 plicuri, Fares din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Muesli crocant fara gluten Coco & Choco, 300g, Viblance
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AG bej - pana la coapsa, varf inchis - Negru, 6
Ciocolata alba fara zahar, 90 g, Monteoro
FOLTENE Pharma sampon antimatreata, 200 ml
Spuma de curatare pentru ten Balancing Charcoal, 100ml, Tenzero
DACIA PLANT Remedii Renostim, 50 ml
BEBE SAN Aspirator nazal
Napolitane fara gluten invelite in ciocolata,105g, Schar
GERLINEA ARDERE GRASIMI CU CEAI VERDE 500ML
chevron-right-circle