Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Febra si Durere
  6. /
  7. Oscillococcinum stari gripale 30...

Oscillococcinum stari gripale 30 doze

Prospect: Link ANM Compozitie:Un tub contine 1 g globule homeopate impregnate cu Anas barbariae 200 K, 0,01 ml si excipienti (zaharoza, lactoza). Indicatii:Stari gripale. Contraindicatii:Hipersensibilitate la Anas barbariae 200 K, sau la oricare dintre componentii produsului. Mod de administrare:Doza trebuie sa respecte stadiul bolii: - Profilactic: doza recomandata este de un tub-doza pe saptamana in timpul perioadei de expunere gripala. - debutul bolii: doza recomandata este de un tub-doza imediat ce apar primele simptome. Se repeta administrarea de 2 sau 3 ori la interval de 6 ore. - perioada de stare a bolii: doza recomandata este de un tub-doza de 2 ori pe zi (preferabil dimineata si seara) timp de 1 pana la 3 zile. Este de preferat sa se administreze cu 15 minute inainte de mese sau cu 1 ori dupa mese. Se lasa sa se dizolve intregul continut al unui tub-doza sub limba. MOD DE FOLOSIRE 1. Luati suportul cu 3 tuburi-doza. 2. Impingeti in alveola si rupeti folia transparenta. 3. Scoateti tubul-doza. Pentru sugari: se dizolva continutul unui tub-doza intr-un pahar cu apa si se administreaza cu lingurita sau biberonul. 1 tub-doza contine 1 g globule homeopate impregnate cu Anus barbariae 200 K, 0,01 ml. Atentionari speciale: Produsul nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Sarcina si alaptarea:Nu sunt necesare precautii. Pastrare:A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25 ºC, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor. Ambalaj, prezentare:Cutie cu 30 de doze.

Acest produs Oscillococcinum stari gripale 30 doze din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

120.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set masti pentru ten Zombie Pack & Activator, 8 bucati, Skin1004
Vopsea de par permanenta 6G Dark Golden Blonde, 170 ml, Naturtint
ZIAJA Argan Oil- Lotiune protectoare pentru corp, 400 ml
ZIAJA Sun Gel calmant dupa plaja, 200ml
Giardinophyt, 30 ml
Naturalis GlucoSuport Ceai, 20 plicuri
Crema de ochi Vitamin C Bright Eye, 30ml, Orjena
Genunchiera sport din neopren S, 1 bucata, Futuro
Gel spumant activ Sebium, 200 ml, Bioderma
chevron-right-circle