Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Zdrovit Calciu + vit.D3...

Zdrovit Calciu + vit.D3 x 50 compr. filmate

Calciul este un constituent fundamental al tesutului osos, responsabil pentru rezistenta si densitatea optima a acestuia. Scaderea obsorbtiei calciului sau eliminarea lui excesiva din organism, poate conduce la mineralizarea insuficienta a oaselor si ca urmare, la cresterea susceptibilitatii lor la fracturi (de exemplu la sold sau la incheietura mainii). Vitamina D3 favorizeaza absorbtia calciului din tractul digestiv si fixarea lui in oase. Citratul de potasiu impiedica pierderile de calciu. Compozitie: calciu 160mg, vitamina D3, citrat de potasiu Administrare: oral 1-2 comprimate de 1-2 ori pe zi. Prezentare: Cutie cu 50 comprimate

Acest produs Zdrovit Calciu + vit.D3 x 50 compr. filmate din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

AXELLE BRICI PENTRU PEDICHIURA P4075.0015
Ziaja Baltic Home Spa, Crema cu formula light pentru fata, 50 ml
Crema de arahide 100% cu bucatele crocante de arahide fara zahar, 340g, Diablo
Tetina din silicon rotunda nr.1, 1 bucata, Wee Baby
Ivatherm Aquafil Hydra ser hidratant 30 ml
Rame ochelari de vedere unisex Carrera 308 M4P
Vopsea permanenta /65, 60ml, Londa Professional
Ahava Masca purifianta cu namol Time to Clear, 8ml
Lapte pentru continuare pentru 6-12 luni Milumil 2, 600g, Milupa
chevron-right-circle