Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fares Ceai de tei 20 plicuri

Contribuie la o relaxare optimă Ajută la menţinerea unui somn sănătos Contribuie la funcţionarea normală a aparatului respirator Ingrediente: flori de tei (Tiliae flos). Efect: calmant, emolient (combate starea de uscăciune a mucoaselor), sedativ, uşor antispastic, expectorant, sudorific. Recomandări: stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnie, răceală şi gripă, bronşită. Contraindicaţii: la dozele recomandate nu se cunosc. Efecte secundare şi interacţiuni: la dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: - uz intern: 1-2 plicuri la 250 ml apã clocotitã. Se fierbe 2 – 3 minute, se acoperă, se lasă 10 – 15 minute. - uz extern: 20 plicuri la 1 litru apã clocotitã. Se fierbe 2 – 3 minute, se acoperã, se lasã 10 – 15 minute. Întrebuinţare: - uz intern: 2 – 3 căni cu ceai pe zi. Pentru efectul sedativ, se bea o cană cu o jumătate de oră înainte de culcare. - uz extern: bãi calmante la copii. Infuzia concentrată se adaugă în apa de baie. Prezentare: 20 plicuri a 1 gram.

Acest produs Fares Ceai de tei 20 plicuri din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DVR Pharm Telom-R fertilitate barbati, 120 capsule
ZIAJA Manuka Tree- Gel curatare normalizatoare, 200 ml
COSMO PHARM MULTIVITAMINE + MULTIMINERALE 30 TABLETE
Tinctura Senzual Protect, 100ml, Steaua Divina
Baton proteic Nutramino XL aroma ciocolata, 74g, Nutramino
Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E, 100 ml
Masca detoxifianta cu efect iluminator pentru toate tipurile de ten Bio Organic, 50ml, Nuxe
Sapun natural cu glicerina Relax and Harmony, 130g, Sabio
Tonic capilar, 50ml, Dacia Plant
chevron-right-circle