Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ochi 
  4. /
  5. Systane Ultra picaturi oftalmice...

Systane Ultra picaturi oftalmice 10ml

SYSTANE Ultra picături oftalmice lubrifiante, reprezintă o revoluţie în tratamentul uscăciunii oculare si oferă o ameliorare imediată şi de durată a celor mai deranjante simptome—un remediu excelent pentru a scăpa de ochiul uscat. SYSTANE Ultra, picături oftalmice lubrifiante, conţine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant şi de gelificare care este formulat pentru a se adapta pH-ului individual al filmului lacrimal al fiecărui pacient. Aceasta ajută la asigurarea unor performanţe optime şi asigură o mai bună ameliorare a suferinţei. Simptomele uscăciunii oculare pot include una sau mai multe dintre următoarele: * Uscăciune * Iritaţie * Arsură sau înţepătură * Senzaţie de corp străin * Senzaţie de "nisip în ochi" Utilizarea unor picături aşa cum sunt SYSTANE Ultra, care au un sistem unic de lubrifiere, vă va ajuta să menţineţi pentru o perioadă mai lungă umezirea ochiului şi va conduce la ameliorarea senzaţiei neplăcute de "nisip în ochi". Produsul este sterilizat cu abur si prin filtrare . Contine conservanti ( clorura de polidroniu 0.001% ) . Mod de administrare: Agitati bine inainte de folosire ! Se poate utiliza ori de cate ori este nevoie , pe parcursul intregii zile . Administrati-va picaturile in ochi si clipiti . Aruncati solutia ramasa dupa 6 luni de la prima deschidere a flaconului . Produsul poate fi folosit pentru tratamentul ochiului uscat asociat cu purtarea lentilelor de contact , picaturile fiind administrate inainte de introducerea lentilelor de contact in ochi si dupa indepartarea acestora Cantitate: 10 ml

Acest produs Systane Ultra picaturi oftalmice 10ml din categoria Ochi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Artrohelp Pain cu Acid Hyaluronic, 30 capsule, Zenyth
Magneziu, 375 mg, 30 flacoane unidoza, Doppelherz
Gel de dus si sampon Spiderman 2D, 400ml, Airval
Chelstop Lotiune pentru ingrijirea parului x 200ml
Dr. Max Ceai detoxifiant, 20 plicuri
Baton proteic cu aroma de ciocolata 32% Protein Bar, 60g, Weider
Ceai Superbust, 50g, Steaua Divina
Serum pentru zona ochilor cu peptide si retinol Teen Again, 25ml, Look At Me
ALVITYL DEFENSES + VITAMINA D SIROP 240ML
chevron-right-circle