Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Diabet
  4. /
  5. Dacia Plant Glicemonorm x...

Dacia Plant Glicemonorm x 60 cpr.

DESPRE DIABETUL ZAHARAT: Diabetul zaharat este una din cele mai frecvente afecţiuni endocrine, factorii declanşatori care determină apariţia acesteia fiind: predispoziţia ereditară, alimentaţia excesivă (în special excesul de dulciuri), şocurile emoţionale, stresul, etc. Boala se datorează secreţiei insuficiente de insulină la nivelul pancreasului, ceea ce conduce la creşterea glicemiei (nivelul de glucoză din sânge) peste limitele normale. Cele mai frecvente tipuri de diabet zaharat sunt: diabet zaharat de tip 1 sau insulino-dependent şi diabet zaharat de tip 2 sau noninsulino-dependent. Controlul glicemiei reprezintă unul din cei mai importanţi factori de evaluare a afecţiunii, pentru prevenirea complicaţiilor şi menţinerea stării de sănătate fiind imperios necesară aducerea glicemiei la valorile normale. În general, complicaţiile diabetului zaharat afectează diferite organe (ochii, rinichii, sistemul nervos, vasele sanguine), ceea ce conduce la apariţia retinopatiei diabetice, insuficienţei renale, polineuropatiei diabetice sau arteritei diabetice, care evoluează cu gangrenă şi amputare de membre. Pentru menţinerea glicemiei în limite normale şi prevenirea complicaţiilor este necesară respectarea strictă a regimului alimentar şi administrarea de medicamente sau/şi produse naturale cu acţiune hipoglicemiantă şi de stimulare a secreţiei pancreatice de insulină. Contribuie la - menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge - funcţionarea normală a pancreasului endocrin - protejarea organismului împotriva stresului oxidativ. Contraindicatii: Persoane cu deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenază, sarcină, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză. Administrare: Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Copii intre 7 si 14 ani: cate 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului. Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua. Ingrediente/comprimat: celuloza microcristalina; castravete-amar (Momordica charantia) - extract hidroalcoolic (maltodextrina) 10:1 din fructe (150mg); afin (Vaccinium myrtillus) - extract hidroalcoolic cu 25% antocianozide din fructe (100mg); gudmar (Gymnema sylvestre) - extract hidroalcoolic 5:1 din frunze (100mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu. Prezentare: cutie cu 60 comprimate.

Acest produs Dacia Plant Glicemonorm x 60 cpr. din categoria Diabet se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuiti fara zahar cu cocos, 132g, Céréal
Ondulator pentru gene Lash Curler, 1 bucata, Catrice
Arganicare Balsam fara clatire cu Colagen, 400 ml
Ciorapi compresivi dress clasa II Rayat - Negru, 3
Crema de zi lift hidratanta SPF 10 H3 Evolution, 50ml, Gerovital
Vopsea permanenta 6/41 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Crema de fata Anti-Aging Revive Elixir, 50ml, La Cabine
Mix ecologic Protein Power, 125g, Niavis
Pachet Hand Cream Collection Two, L'Erbolario
chevron-right-circle