Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sudocrem 250g

Indicatii: Crema antiseptica pentru copii si adulti cu probleme de piele. Sudocrem poate fi folosit pentru: taieturi si excoriatii, arsuri minore sau arsuri solare, dermatita de incontinenta, escare. Poate fi folosita pentru ingrijirea pielii nou-nascutilor, ca si crema de protectie impotriva iritatiilor de scutec, precum si pentru ingrijirea pielii persoanelor adulte expuse la actiunea iritanta a urinei, a pielii cu escarfe si eroziuni. Sudocrem are proprietati impermeabile care contribuie la formarea unei bariere de protectie, ajutand la eliminarea contactului pielii cu factorii iritanti (urina si fecalele). In plus, efectul emolient ajuta la calmarea iritatiilor pielii, lasand-o catifelata si neteda. Mod de administrare: Foloseste o cantitate mica de crema, aplicata intr-un strat subtire. Maseaza cu miscari circulare pana cand Sudocrem e absorbit in piele, lasand doar un film transparent la suprafata. Daca nu a fost acoperita intreaga zona afectata, mai aplica putin pe piele. Daca raman urme albe pe piele dupa aplicare, inseamna ca ai utilizat prea multa crema. Forma de prezentare: Flacon 250 g

Acest produs Sudocrem 250g din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon nutritiv pentru par uscat cu ulei din ou, 200ml, Rausch
Gel de dus Sunny Fleur D'Oranger, 500ml, Evoluderm
Ulei esential de Niaouli, 10ml, Ellemental
Absorbante pentru incontinenta urinara Lady Normal Night, 10 bucati, Tena
Ser pentru umplerea ridurilor Neohyaluron, 15ml, Mincer Pharma
BB Cream bio matifiant pentru piele normala si mixta Nude, 30ml, Charlotte Bio
Suzeta anatomica din silicon 0-6 luni Viata Fericita Fetite A94, 1 bucata, Dodie
Iaurt cu capsuni de la 8 luni, 4 x 100g, Humana
Crema pentru corp Water Drench Hyaluronic Cloud Body Cream, 236ml, Peter Thomas Roth
chevron-right-circle