Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Cicatrizare
  6. /
  7. Cicatridina spray 125 ml

Cicatridina spray 125 ml

Indicații: Acidul hialuronic reprezintă o condiţie necesară pentru realizarea fiecărui stadiu al procesului de regenerare tisulară, accelerând vindecarea plăgilor superficiale şi profunde de diverse etiologii: - plăgi chirurgicale primare și secundare (inclusiv plăgi deschise); - plăgi traumatice, escoriații, echimoze, hematoame; - arsuri; - ulcere de decubit; - leziuni cutanate atrofice (ulcer postflebitic, ulcer varicos, dermită de stază, ulcer diabetic etc.); - abraziuni şi laceraţii. Conținut spray 125 ML: CICATRIDINA SPRAY 125 ML în 100 ML Hyaluronic acid 0.2% Vitamin E 0.1% Sweet almonds oil 0.1% Melaleuca essential oil 0.1% Lemon essential oil 0.1% Ximeninic acid 0.1% Mod de utilizare: - Cicatridina spray se aplică de 2 sau de 3 ori pe zi pe suprafaţa plăgii bine curăţată. Înainte de a aplica spray-ul, agitaţi recipientul bine, până auziţi un sunet metalic al particulelor semnalizatoare folosite pentru conversia substanţei într-o textură omogena, pulbere că se lovesc de pereţii recipientului. Agitaţi bine timp de 10 – 15 secunde. Pulverizaţi pe suprafaţa plăgii ţinând recipientul drept, de la o distanţă de 15 – 20 de centimetri. Contraindicaţii: - Hipersensibilitate cunoscută la unul sau mai multe ingrediente.

Acest produs Cicatridina spray 125 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Skinexpert by Dr. Max® Home Spa Crema de maini cu lavanda, 30ml
Aparat din silicon pentru masajul corpului reincarcabil, LoveHoney Health
Saforelle Ultrahidratant gel igiena intima si corporala, 250 ml
SINTOFARM CLORAMINA T-SIN 500MG X 50 TABLETE
Sampon hidratant cu miere de albine Beauty Hair, 250ml, Pell Amar
Fard bio lichid pentru pleoape Auriu, 6.5g, Charlotte Bio
Gel de dus si sampon Rabbit, 300ml, LaQ
Ser de fata exfoliant si netezitor - terapia exfolianta PEH, 30ml, Lirene
Vitamina C 500mg cu aroma de struguri, 120 tablete, Jamieson
chevron-right-circle