Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Verolit Forte 5 ml...

Verolit Forte 5 ml sol.contra negilor (Transvital)

Mod de prezentare flacon de 5 ml Acțiune Produsul este destinat îndepărtării negilor şi verucilor de pe suprafaţa cutanată. Mod de utilizare Se aplică direct pe suprafaţa verucii, astfel ca preparatul să acopere toată suprafaţa afectată, dar să nu ajungă în alte zone ale pielii; după uscare se formează o peliculă solidă, care își exercită efectul; operaţiunea trebuie repetată în caz de spălare/ştergere a peliculei active, de cel puţin două ori pe zi. Ingrediente Aqua, Citric acid, Malic acid, Chloracetic acid, Polyacrylate crosspolymer-6, Sodium borate. Atenţie! Se va folosi exclusiv extern; a se evita contactul direct cu ochii şi mucoasele; nu se vor trata petele pigmentate ale pielii sau leziuni, care nu au fost diagnostizate, ca fiind negi nepigmentați sau veruci.

Acest produs Verolit Forte 5 ml sol.contra negilor (Transvital) din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon reparator Reconstruction Reparative, 250 ml, Alfaparf
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1933/F 010
Crema antirid concentrata cu acid hialuronic H3 Evolution 50 ml, Gerovital
Gel de curatare solid 2 in 1 pentru ten si ochi, 48ml, Gamarde
Biscuiti Junior, +10 luni, 180 g, Nestle
Vitamin C, 60 jeleuri gumate, Badagoom
Clinell servetele umede dezinfectante, 70 bucati
Tratament intensiv pentru scalp sensibilizat Exfoliative Therapy, 100ml, Natulique
Jucarie senzoriala din lemn FSC - cilindru cu margele - Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
chevron-right-circle