Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Secom Childlife Vitamin D3 500UI 29.6ml

Avantaje: gust natural de fructe, indragit de copii extract din lanolina, sursa naturala Efecte: - complementar in tratamentul rahitismului cauzat de expunerea insuficienta la razele solare, aport redus de vitamina D, cresteri rapide in greutate cu necesar crescut de vitamina D (sugari, prematuri, gemeni) sau de afectiuni care produc deficiente de absorbtie a vitaminei D (boli digestive, hepatice, renale) - stimuleaza absorbtia calciului si a fosforului ajutand la mentinerea densitatii osoase - antiinflamator - imunomodulator - stimuleaza refacerea tesuturilor si reda elasticitatea pielii Recomandat in: - hipocalcemie, rahitism - osteoartrita, artrita juvenila reumatoida, fracturi osoase, contractii musculare - hipoparatiroidism si pseudohipoparatiroidism - afectiuni ale pielii: vitiligo, scleroderma, psoriazis, keratoza actinica, lupus vulgaris Compozitie per 8 picaturi: Vitamina D3 - 500UI Administrare: Copii 0-12 luni: cate 6 picaturi/zi Copii 1-12 ani: cate 8 picaturi/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se administra simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului. A se agita bine inainte de utilizare.

Acest produs Secom Childlife Vitamin D3 500UI 29.6ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

78.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Erika Ray-Ban RB4171 601/2P
Hylo gel Picaturi Lubrefiante 10ml
B-Complex 50, 90 capsule, GNC
Ceai colesterol x 20 dz. FAR.
Ceai Bio Happiness In Plina Floare, 18 plicuri, Sonnentor
ZDROVIT DOLORGIET GEL ANALGEZIC 130ML
BIODERMA ABCDERM PERI-ORAL CREMA 40ML
MBA Pharma Sinos Duo, 15 capsule, MBA Pharma
Pasta de dinti Spearmint & Lime, 75ml, Korres
chevron-right-circle