Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Vichy Purete Thermale Lapte...

Vichy Purete Thermale Lapte Demachiant integral 3 in 1 200 ml

Demachiantul integral Pureté Thermale îmbină un lapte + o loţiune + un demachiant pentru ochi, totul într-un singur produs. Asocierea unor agenţi de curăţare foarte eficienţi şi delicaţi într-un lapte-gel foarte proaspăt asigură o curăţare şi o demachiere ultra-rapide, foarte uşoare, care elimină eficient machiajul, fiind în acelaşi timp blând cu tenul sensibil. Perfect demachiată şi curăţată, pielea este proaspătă, catifelată şi calmată. Demachiantul integral asigură o toleranţă optimă. Textură inedită care asociază delicateţea laptelui şi prospeţimea unei loţiuni. Cremoasă și lejeră în acelaşi timp, textura lasă pielea confortabilă și nu are un efect gras. FĂRĂ PARABENI, formula sa hipoalergenică a fost testată pe piele sensibilă, sub control dermatologic şi oftamologic. Îmbogățită cu Apă Termală Vichy, calmantă, fortifiantă, regenerantă. Recomandat purtătoarelor de lentile. Aplicaţi cu ajutorul unei dischete demachiante, pe faţă şi pe ochi, fără să clătiţi.

Acest produs Vichy Purete Thermale Lapte Demachiant integral 3 in 1 200 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

73.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Kebene forte x 25 capsule moi
Filler instant cu efect anti-imbatranire Age Lift, 30 ml, Uriage
Bitter 30 plante, 200ml, Faunus Plant
Crema iluminatoare pentru ochi de zi si noapte Japan Gold, 15ml, Yoskine
Crema de ochi Vitamin C Bright, 30ml, Orjena
Bautura din soia cu proteina si ciocolata, 250ml, Alpro
ABOCA ARTIGLIO GHEARA DIAVOLULUI 50 CAPSULE
Biotrade Keratolin crema picioare cu uree 25% 50ml
Unghiera mica neagra, 1 bucata, Cupio
chevron-right-circle