Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Vichy Aqualia Thermal Riche...

Vichy Aqualia Thermal Riche Crema Hidratanta pentru ten uscat si foarte uscat 50 ml

Tehnologia Hidratare Dinamica pentru a impulsiona distributia apei la nivelul celulelor pe toate zonele faciale. Rezultate: pielea este hidratata in profunzime pentru un aspect proaspat si luminos pe durata intregii zile. Apa Termala Vichy, cunoscuta pentru proprietatile sale de regenerare si calmare a pielii, are o noua proprietate: permite deschiderea peretilor intercelulari, favorizand penetrarea ingredientelor active catre toate zonele fetei. Acidul Hialuronic si Aquabioryl hidrateaza pielea, in timp ce λ-Carragenani mentine hidratarea pe termen lung, reconstruind functia de bariera a pielii la exterior. Textura proaspata cu absorbtie rapida, non-grasa, non-lipicioasa. Parfum delicat pentru o ingrijire plina de prospetime. Testata pe pielea sensibila sub control dermatologic. Se aplica dimineata si/sau seara pe fata curatata in prealabil. Repetati aplicarea pe zonele mai deshidratate. 50 ml

Acest produs Vichy Aqualia Thermal Riche Crema Hidratanta pentru ten uscat si foarte uscat 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

100.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun negru detoxifiant cu carbune activ Pure Skin, 100g, Biotrade
Peeling AHA, 30ml, La Saponaria
Tonic hidratant Aqua Beelicious, 200 ml, Apivita
Rame ochelari de vedere barbati Ray-Ban RX8724 1128
TINCTURA TUIA 30ML
Fiole Antimatreata, 14 fiole x 5,5ml, Seboradin
TENA Lady Slim Pants Normal Medium x 8 buc
Orteza cot MX Health premium - L
Duosac Mono Compresa Termica - Cald Rece 13 cm x 18 x 1 buc cutie
chevron-right-circle