Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Ingrijirea pielii
  6. /
  7. Bioderma ABCDerm ulei de...

Bioderma ABCDerm ulei de corp 200 ml

Actiune: Formulat in acord cu Angajamentul pentru Siguranţă Dermatologică ABCDerm. Hipoalergen. Toleranţă excelentă la nivelul pielii. Testat sub control dermatologic şi oftalmologic. Fără parabeni. Parfum calmant, hipoalergen. Indicatii: Special formulat in acord cu Angajamentul pentru Siguranţă Dermatologică ABCDerm, Uleiul de corp ABCDerm hidratează, calmează şi catifelează delicat pielea bebeluşilor şi a copiilor. Datorită uleiurilor vegetale bogate in acizi graşi esenţiali, pielea devine suplă, hidratată, iar bariera epidermică este imbunătăţită Uleiul de corp ABCDerm garantează o excelentă toleranţă la nivelul pielii, nu lasă reziduu gras şi nu pătează Mod de administrare: După baie, incălziţi uleiul intre palme şi masaţi uşor pielea. Uleiul de corp ABCDerm poate fi folosit şi direct in apă de baie pentru a evita efectul de uscăciune cauzat de apa dură (nu mai mult de 1-2 dozări/baie). Atenţie: Uleiul de corp ABCDerm poate face cada să fie alunecoasă! Evitaţi contactul cu ochii. Poate fi folosit pentru nou-născuţi, cu excepţia bebeluşilor prematuri. Din motive de igienă, este de preferat să vă asiguraţi că aţi inchis tubul după folosire. Compozitie: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, PEG-40 SORBITAN PEROLEATE, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). Ambalaj, prezentare: Flacon cu pompita de 200 ml.

Acest produs Bioderma ABCDerm ulei de corp 200 ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Perna pentru apa calda cu husa anatomica pentru picioare Albastra, 2l, Sanger
LEVURIN 10PLICURI
Crema emolienta pentru maini cu Vitamina A si E Q4U, 100 ml, Tis Farmaceutic
Ulei esential Eucalyptus 100% Organic, 10ml, Soil
PURITO Cica Clearing Crema Coloranta de fata BB Cream 31 Deep Warm, 30ml
Pampers Night Pants Scutece-chilotel de noapte Marimea 4, 9-15kg, 25 bucati
Sanovita Migdale, 500 g
TAFFIX SPRAY NAZAL 1BUC
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 81
chevron-right-circle