Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Deodorante
  6. /
  7. Vichy Deodorant Crema tratament...

Vichy Deodorant Crema tratament antiperspirant eficacitate 7 zile 30ml

Eficacitate antiperspirantă de durată. Datorită principiilor active antiperspirante, acțiunea produsului este mai eficientă la nivelul glandelor sudoripare, pentru o protecţie optimă timp de 7 zile. Textură nelipicioasă, non-grasă. Produsul se absoarbe rapid și lasă pielea moale, pentru un confort și o siguranță imediate şi de durată. Nu lasă urme pe haine sau pe piele. Formulă testată dermatologic, hipoalergenică, fără alcool. Aplicați zilnic în zona axilelor, pe pielea curată și uscată. 30 ml

Acest produs Vichy Deodorant Crema tratament antiperspirant eficacitate 7 zile 30ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun vegetal Dei Colli Fiorentini levantica x 250 g
PLANTUR 39 BALSAM PENTRU PAR BLOND 150ML
Gel de dus caramel, 250ml, Cottage
Vopsea de par nuanta 9R roscat aprins, Color&Soin
Gel de curatare pentru ten, 100g, Gamarde
URIAGE DEODORANT ROLL ON DELICAT FARA ALUMINIU 50ML
Scutece adulti TENA Pants Plus Night Medium, 12 buc
Tulsi Ceai de Ghimbir, 18 plicuri, Organic India
Rame ochelari de vedere barbati Lucetti RTA5005 C4
chevron-right-circle