Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Sampoane
  6. /
  7. Vichy Dercos Sampon Tratament...

Vichy Dercos Sampon Tratament sebocorector pentru par gras 200ml

Complexul Anti-Sebum provine din combinaţia unică a 4 agenți surfactanți atent selectați şi dozați precis, pentru a limita migrarea sebumului pe firul de păr, menţinând astfel integritatea scalpului și întârziind procesul de îngrășare a părului. Un păr mai suplu, mai ușor de aranjat Formulă transparentă și ultra-ușoară, fără silicon, pentru un păr mai suplu și mai uşor de aranjat. Formulă hipoalergenică, FĂRĂ PARABENI, fără silicon. Eficacitate testată sub control dermatologic. Șampon pentru utilizare frecventă. Aplicați pe părul umed printr-un masaj uşor, pentru a evita stimularea glandelor sebacee ale scalpului. 200 ml

Acest produs Vichy Dercos Sampon Tratament sebocorector pentru par gras 200ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Aida Airi BV8802 C3
Gel calmant cu aloe My Orchard, 300g, Frudia
ZDROVIT SUPRAMAX ARTICULATII OSTEO 30PLICURI
Ceai cu honeybush si scortisoara bio Tummy in Harmony, 10 plicuri, Hari Tea
Ser Overnight Reset21, 30ml, L'Occitane
Omni Biotic Pro-Vi 5 14 Plicuri Institut AllergoSan
Stressclean Complex, 60 comprimate filmate, Sunwave Pharma
Seminte crude de Dovleac, 250g, Alevia
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO5522 2386
chevron-right-circle