Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Protectis picaturi probiotice pentru...

Protectis picaturi probiotice pentru copii 5ml

PROBIOTIC BABY CARE Picăturile pentru copii BioGaia® ProTectis® sunt un supliment alimentar care conține tulpina brevetată de acid lactic Lactobacillus reuteri Protectis®/™* (L. reuteri DSM 17938) care ajută la restabilirea echilibrului benefic și natural al florei intestinale. Deoarece L. reuteri Protectis® colonizeaza în mod natural tractul digestiv uman, are o capacitate optimă de adaptare pentru a persista și interacționa cu aparatul digestiv uman. L. reuteri Protectis® a fost testat în cadrul a peste 130 studii clinice și și-a dovedit eficacitatea și siguranța pentru copii în caz de: colici intestinale, regurgitație, constipație, diaree, administrarea de antibiotic, durere abdominală funcțională. Uşor de administrat: 5 picături o dată pe zi Origine naturală - Lactobacillus reuteri Protectis® Derivă din lapte matern, lipsit de toxine Sigur pentru copii, se poate administra încă din prima zi de viață Se poate administra pe termen lung Gust neutru Nu conţine conservanţi Nu conţine zahăr, gluten sau lactoză Doza recomandată: 5 picături o data pe zi. O doză conține minim 100 milioane de bacteii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Nu trebuie depășită doza recomandată. Acest produs nu trebuie utilizat pentru a înlocui un regim alimentar variat. Sarcina și alăptarea: Produsul poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

Acest produs Protectis picaturi probiotice pentru copii 5ml din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

82.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vitamina D3 20000 UI/ml, 10ml, Parapharm
Isis - Keloplast cicatrici SPF50, 40 ml
Balsam de buze nutritiv, 10ml, Gamarde
Ser cu peptide si secretie de melc, 30ml, Sense of Nature
Cosmo Ca+Mg+Zinc, 30 tablete
Natulique Spray tonic pentru volum la radacina, 150ml
Absorbante Perfecta Slim Rose Extra Soft Deo, 20 bucati, Bella
Crema exfolianta Ureadin Ultra30, 50ml, Isdin
Boiron Stodal 4g x 2 tuburi granule homeopate
chevron-right-circle