Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Constipatie
  6. /
  7. Dulcolax 10 mg 6...

Dulcolax 10 mg 6 supozitoare

Prospect: Link ANM Actiune: Dulcolax este un laxativ de contact. Cand se administreaza oral, sub forma de drajeu, sau rectal, sub forma de supozitor, induce cresterea peristaltismului prin actiunea directa asupra mucoasei colonului, rezultand in mod obisnuit un scaun moale. Produsul este lipsit de efecte secundare severe. Administrare: Rectal: Supozitoarele pot fi utilizate pentru a obtine o evacuare in scurt timp de la administrare. De exemplu, daca se aplica supozitorul dimineata, imediat dupa trezire, se poate astepta ca efectul sa se produca dupa micul dejun. Aceasta ofera posibilitatea inlocuirii cu eficienta si economie de timp a clismei, preoperator, inaintea examinarii radiografice, precum si la pacientii aflati la pat. Adulti: Doza normala este de un supozitor de 10 mg. Numai in cazurile speciale este necesara administrarea celui de al doilea supozitor. Obisnuit acesta este eficace in aproximativ 30 de minute. Administrare combinata: Cand produsul Dulcolax se foloseste in vederea pregatirii pacientului pentru examinarea radiografica a abdomenului, ori pre- si postoperator, drajeurile trebuie combinate cu supozitoarele, in scopul realizarii unei evacuari complete la nivelul intestinului. Dozajul recomandat pentru adulti este de 2-4 drajeuri, administrate seara, inainte de culcare si un supozitor, aplicat intrarectal in dimineata urmatoare. Compozitie: Supozitoare a 10 mg de bisacodil/supozitor. Contraindicatii: Cu exceptia abdomenului acut chirurgical, unde orice laxativ este contraindicat, pentru Dulcolax nu se cunoaste nici o contraindicatie.

Acest produs Dulcolax 10 mg 6 supozitoare din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ginkana Ginkgo 50 +, 30 comprimate, Alevia
Otet din cidru de mere cu turmeric si ghimbir, 500ml, Raw Health
Masca pentru par foarte uscat Oblepikha, 300ml, Natura Siberica
Pantaloni pentru fixarea tampoanelor Extra Large Molicare, 3 bucati, Hartmann
Biberon PP Decorat Closer to Nature Gri +3 luni, 340ml, Tommee Tippee
Aminoacizi cu aroma de capsuni Pro Performance, 450g, GNC
Gel PrestoGel®, 25g, PharmaGenix®
Fiole cu Hyaluronic Acid, 7 x 2ml, Babor
Aftershave Oceanic Amber, 125ml, Korres
chevron-right-circle