Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Hidratare
  6. /
  7. Ivatherm Multi-Performance Crema hidratanta,...

Ivatherm Multi-Performance Crema hidratanta, piele sensibila si uscata 50ml

Crema hidratanta Multiperformanta asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare. Deshidratarea pielii se produce prin alterarea functiei de bariera cu perturbarea implicita a metabolismului lipidelor din piele (ceramide, acizi grasi esentiali). MOD DE UTILIZARE Aplicati dimineata si seara pe fata, conturul ochilor si gat. Constituie o excelenta baza de machiaj. Inchideti bine borcanul dupa utilizare. COMPOZITIE SI PROPRIETATI Hidroxiceramidele cresc coeziunea celulelor de la suprafata pielii (corneocite) determinand astfel regenerarea barierei lipidice cutanate. Acidul hialuronic, supranumit "buretele molecular" are o remarcabila putere hidratanta .Totodata asigura controlul transferului de proteine,enzime si hormoni avand astfel un remarcabil rol protector al pielii. Uleiul de Borago bogat in acizi grasi polinesaturati determina restaurarea barierei epidermice protectoare, limitand pierderile transepidermice de apa. Untul de Karite extras din nucile arborelui de Karite(Shea), este renumit pentru importantele sale proprietati hidratante si antiinflamatorii. Bogat in fitosteroli si vitamine ( A, E, C) are rol eutrofic, calmant si hidratant. Uleiul de migdale dulci actioneaza sinergic cu untul de Karitecompletand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru corp. Apa termala Herculane, datorita continutului echilibrat in saruri minerale si oligoelemente (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) indispensabile pielii, potenteaza efectele calmante si antiiritante ale cremei hidratante multiperformante Ivatherm

Acest produs Ivatherm Multi-Performance Crema hidratanta, piele sensibila si uscata 50ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

83.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel Gheara Diavolului No-Dol, 100ml, Esi Spa
Vopsea pentru par Nr. 10.0 Extra Light Blonde Shine On, 1 bucata, Bionike
Tinctura de Branca ursului, 200ml, Dacia Plant
Sirop Macese, 200 ml, Faunus Plant
Ulei esential de busuioc, 10ml, Solaris
Ulei pentru plaja OLIV SPF10, 150 ml, Cosmetic Plant
Silimarina 14000mg, 30 tablete, Cosmopharm
Dolorgiet gel analgezic, 130ml, Zdrovit
Set cadou Absolute Youth Odyssey, Darphin
chevron-right-circle