Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Accesorii Bebe
  6. /
  7. Baby Wind Partaitor pt...

Baby Wind Partaitor pt Sugari

Dispozitivul Baby Wind a fost creat ca urmare a necesitatii copiilor si partilor. Este o solutie simpla in cazul acumularii de gaze intestinale, precum si in caz de constipatie. Este confectionat dintr-un material medical special, moale si are o forma ergonomica inovatoare, prevazută cu limitator pentru protectie. Aceste caracteristici fac ca utilizarea zilnica sa fie simpla pentru parinti si sigura pentru sugari. Comparativ cu alte dispozitive, datorită formei speciale si a transparentei, acesta poate fi curătat mult mai usor.Utilizare:Pentru o utilizare mai usoara, aplicati ulei pentru copii pe capatul mai ingust al dispozitivului. Culcati copilul pe spate si ridicati-i picioarele catre fata, apoi introduceti cu grija capatul ingust al tubului in anus, ca si cum ati folosi un termometru. Inserati in anus doar partea mai scurta si mai ingusta a tubului. După eliminarea gazelor, usurarea este resimtita imediat. După fiecare utilizare dispozitivul trebuie să fie bine curatat.AtentieAcest dispozitiv poate fi folosit de la nastere. In cazul in care eliberarea nu este imediata, repetati procesul. Nu-l folositi de mai mult de patru ori pe zi. Nu lasati niciodata dispozitivul in anus, mai mult de zece minute. Utilizarea normala nu dureaza mai mult de 5 minute. Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in timpul procedurii.CuratareCuratati dispozitivul cu sapun lichid sau cu un lichid antibacterian pentru maini si apa calda de la robinet sau daca este necesar, dezinfectati tinandu-l in apa clocotita timp de 1-2 minute. Curatati temeinic dispozitivul dupa fiecare utilizare.

Acest produs Baby Wind Partaitor pt Sugari din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzeta turcoaz din latex rotunda Bunny & Company 0-6 luni, 1 bucata, Campol babies
LA ROCHE POSAY HYDRAPHASE HA LEGERE CREMA INTENS HIDRATANTA 72H TEN SENSIBIL SI DESHIDRATAT 50ML
Serum Organic Rice NMF Serum, 30ml, Soroci
Apa Micelara Hidratanta Biology, 400ml, A-derma
Faringosept Rapid Portocala 12 pastile Terapia
Ashwagandha Extract 400mg, 60 capsule, Niavis
Novexpert Crema peeling de noapte cu vitamina C, 40ml
Plasturi de hidrogel pentru hidratare si fermitate cu retinol, 5 perechi, Look At Me
Vitamine pentru performanta si anduranta AMP Men's Extreme Training, 30 pachetele, GNC
chevron-right-circle