Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Inima si Circulatie
  4. /
  5. Bio-Resveratrol x 30 cps

Bio-Resveratrol x 30 cps

Miracolul Francez - este denumirea fenomenului descoperit de oamenii de ştiinţă, şi se referă la o serie de beneficii de sănătate dobândite de francezi prin consumul zilnic al unui pahar (200-250 ml) de vin roşu de bună calitate. Studiile clinice au demonstrat că antioxidanţii şi în special RESVERATROLUL, sunt răspunzători de acest miracol. Acest supliment alimentar a fost elaborat pe baza celor mai noi date din literatura de specialitate. Are în compoziţie extract de vin roşu, resveratrol natural şi extract de piper negru, care măreşte efectul antioxidant al resveratrolului printr-un efect sinergic. Prin consumul unei singure capsule pe zi veţi experimenta Miracolul Francez. Un polifenol al claselor stilbene, resveratrolul este prezent în numeroase fructe, în special negre, precum strugurii, murele, afinele sau arahidele. De asemenea, resveratrolul se regăsește în cantități considerabile în vin, datorită acestei substanțe vinul fiind considerat sănătos pentru organism (în cazul în care este consumat în cantități moderate). Popularitatea resveratrolului din ultimii ani a crescut din cauza studiilor care au atestat faptul că poporul francez este sănătos în mare parte datorită consumului de vin. Vinurile cele mai bogate în resveratrol sunt Pinot Noir (Bourgogne), Merlot, Grenache și Mourvedre. Dintre plantele care conțin resveratrol, cele mai importante sunt următoarele: strugurii (în special cei negri, resveratrolul fiind prezent în principal în pielițele boabelor de struguri), afinele, arahidele, murele, rubarba, boabele de cacao (acestea constituie o sursă importantă de flavonoide și bineînțeles de resveratrol, iar ciocolata neagră, cu un conținut de 75% cacao, este considerată a doua cea mai importantă sursă de resveratrol după vin). Resveratrolul consumat sub formă orală este absorbit în proporție de 70% în intestin, acesta fiind un procent extrem de mare pentru un polifenol. Conform studiilor, la doar 3 ore după consum, cele mai importante cantități de resveratrol s-au depistat în duoden, rinichi, ficat și plămâni, colon și splină, inimă și creier.

Acest produs Bio-Resveratrol x 30 cps din categoria Inima si Circulatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fluid Bio hidratant lejer cu apa termala, 40ml, Gamarde
Suzeta din silicon cu tetina rotunda marime universala De Lux Black, 1 bucata, Bibs
Ulei odorizant de vanilie si scortisoara, 10ml, Solaris
Trusa Servetele pentru igiena intima, 20 bucati
Vitamina D3 1000 UI Oilesen, 80 capsule, Oilesen
Fasa elastica, 4.5mx6cm, elasticitate 200%, Octamed
Crema hidratanta Atoderm Ultra, 500ml, Bioderma
Benzi pentru ochi Red Food Energy, 60 bucati, Yadah
Bongen solutie buvabila 10ml 10 fiole Naturpharma
chevron-right-circle