Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Sampoane
  6. /
  7. Sampon cu extract de...

Sampon cu extract de Propolis Q4U, 250 ml, Tis Farmaceutic

Principii active: extracte naturale (propolis, coada șoricelului, mesteacăn), alantoină, acid salicilic. Acidul salicilic, prin acţiunea antiseptică, antimicotică, keratolitică, curăţă leziunile scuamoase cauzate de mătreaţă la nivelul scalpului.Extractul de propolis stimulează creşterea şi revitalizează firul de păr, datorită compoziţiei bogate în compuşi polifenolici; prezintă proprietăţi antioxidante, împiedicând formarea radicalilor liberi; contribuie la prevenirea şi combaterea mătreţii datorită acţiunii sale antiseptice.Alantoina stimulează regenerarea celulelor, prezintă acţiune keratolitică şi calmează iritaţiile. Recomandări: Șamponul este recomandat pentru prevenirea și combaterea mătreții, fără să afecteze proprietățile fiziologice, elasticitatea și strălucirea naturală a firului de păr. Utilizare: Se aplică şamponul pe pielea capului şi se lasă în contact 2-3 minute, de două ori pe săptămână.

Acest produs Sampon cu extract de Propolis Q4U, 250 ml, Tis Farmaceutic din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema-gel Purifying Puricode, 50ml, Dr.Grandel
Biscuiti din ovaz si cocos Bio, 125g, Bohlsener Mulher
CHICCO PERIUTA DE DINTI 6LUNI+ 1BUC
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2039 807
ZIAJA Manuka Tree-Crema noapte exfoliere delicata, 50 ml
Sun-D3, 60 capsule, Sun Wave Pharma
Cefasel 200 nutri Stix, 42 plicuri, Cefak
Cereale Nestlé® Orez, 250g
FARES CEAI CATINA 50G
chevron-right-circle