Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Zdrovit Sanohepatic, 30 capsule

Zdrovit Sanohepatic, 30 capsule

Compozitie: L-ornitina L-aspartat, pulbere de suc concentrat din frunze de Anghinare (Cynara scolymus); extract apos 4:1 din fructe de Chimen (Carum carvi); gelatin; celuloza microcristalina; stearat de magneziu; coloranti: E171, E172, E132. 1 capsula de 410 mg contine: L-ornitina L-aspartat 150 mg, extract de anghinare 100 mg, extract de chimen 50 mg. Indicaţii: Extractul de frunze de Anghinare mareste secretia biliara si diureza, regleaza procesul de formare a colesterolului, stimuleaza regenerarea celulelor hepatice si reduce nivelul glicemiei. Extractul de Chimen este un stimulent al secretiilor gastrice, antiinflamator intestinal, diuretic, antiseptic gastric si intestinal si are efect de fluidificare a secretiilor gastrice. L-ornitina L-aspartatul are efect protector pentru ficat, reduce nivelul ureei din sange. Mod de administrare:1-3 capsule pe zi, inainte de masa Atentionare: Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei (15-250C), la loc uscat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Contraindicat in caz de litiaza biliara sau blocaj al cailor biliare. Prezentare: 30 capsule

Acest produs Zdrovit Sanohepatic, 30 capsule din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Termometru cu infrarosu non-contact HK-T1, 1 bucata, Hawkmed
ArtroSuport Forte, 60 capsule, Naturalis
LOVI Suzeta Silicone Dynamic Botanic fata 22/875, 18luni+, 2 bucati
Gel exfoliere bland, 200 ml, TOPICREM
Jucarie pentru dentitie capsuna UG-JD49CA, 1 bucata, U-Grow
Proteine din zer 100% Whey Gold Standard Unflavoured, 2.25kg, Optimum Nutrition
Oja semipermanenta Nude is Chic, 15ml, Cupio
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi EF3303 C4
GNC TRIPLE STRENGTH KRILL OIL 30 CAPSULE
chevron-right-circle