Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Sampoane
  6. /
  7. Gerovital H3 Derma+ Sampon...

Gerovital H3 Derma+ Sampon scalp sensibil 200 ml

Studiile arată că aproximativ 60% dintre femei și 40% dintre bărbați au scalp sensibil, caracterizat prin simptome ca: senzație de arsură, furnicături, durere, mâncărime și roșeață. Acestea sunt cauzate în special de aerul uscat, căldura, frigul, poluarea, stresul sau chiar șamponul folosit. Conținutul de acid lactic și pantenol din șamponul Derma+ echilibrează microflora scalpului și previne deshidratarea părului. Dipotassium glycyrrhizate-ul obținut din Glycyrrhiza glabra are un puternic efect calmant, antiinflamator, antiiritant. Zanthalene, extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan, reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul pielii sensibile. Mod de utilizare: Aplicați pe părul umed de 2-3 ori pe săptamână, masați delicat scalpul, clătiți și repetați aplicarea. Se lasă să acționeze 2-3 min și se clătește cu apă din abundență.

Acest produs Gerovital H3 Derma+ Sampon scalp sensibil 200 ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Melatonina, 60 tablete, COS Laboratories
Ahava Lotiune corp Spring Blossom Deadsea Water, 250ml
Pigment presat cameleonic Muah RebelEyes - Rock N' Glam, 1g, Cupio
HEPATOPROTECT 60 COMPRIMATE
Baton de fructe si miez de nuca, cu coacaze negre, 30g, YOLI
Ulei de somon Omega 3, 120 capsule, Alevia
NESTLE LAPTE PRAF NAN 1 OPTIPRO HMO 800G
Sampon Triple Active DS, 150ml, Revalid
Glezniera din bumbac si carbune din bambus - S
chevron-right-circle