Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Dermatita Seboreica
  6. /
  7. Ivatherm IVADERMASEB crema piele...

Ivatherm IVADERMASEB crema piele sensibila antiroseata si scuame 40ml

Crema reparatoare, hidratanta si antiiritanta care asigura ingrijirea completa a zonelor seboreice asociate cu roseata si scuame: aripile nasului, frunte, sprancene, barbie (adulti) si pielea capului si frunte (sugari). Are actiune antiinflamatorie, antifungica si antibacteriana, regleaza descuamarea excesiva si reduce productia de sebum. MOD DE UTILIZARESe aplica dimineata si seara pe pielea curata si uscata. Curatarea pielii este ideal sa fie facuta cu IVAPUR – gel spumant purifiant pentru piele mixta si grasa. COMPOZITIE SI PROPRIETATICrinipan AD® (climbazol), antifungic cu actiune eficienta si selectiva impotriva Pityrosporum ovale. Octopirox (Piroctone olamine) are actiune antibacteriana dar si antifungica impotriva Pityrosporum ovale. Alfabisabolol are efect antiseptic si antiinflamator. 5-Alpha avocuta®, obtinut prin bio-tehnologie din fructul de avocado, inhiba 5-alfa-reductaza. Aceasta este enzima care catalizeaza metabolizarea testosteronului in dihidrotestosteron cu stimularea glandelor sebacee. Prin inhibarea acestei enzime se limiteaza secretia de sebum. PCA Ethyl Cocoate Arginate, derivat din acidul pirolidon carboxilic, este un bactericid potent. Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Datorita proprietatilor antiinflamatoare este indicata persoanelor cu piele sensibila, reactiva. 40ml

Acest produs Ivatherm IVADERMASEB crema piele sensibila antiroseata si scuame 40ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema reparatoare si protectoare Cicalfate, 100 ml, Avene
Scrub pentru corp cu ciocolata Chocolate Glow, 200g, Biovene
Lapte de corp cu Masline si Petit Grain, 390ml, Yves Rocher
PROCOR FORTE 30 CAPSULE MOI
Spray transparent pentru protectie solara SPF50, 150ml, Ultrasun
Pila Profesionala 100/180, 1 bucata, Cupio
Artroforte, 30 capsule, Cosmopharm
Nuca de cocos, 250g, SanoVita
Bioderma ABCDerm gel spumant 1000 ml
chevron-right-circle