Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. Factor de Protectie
  6. /
  7. ISIS Neotone Radiance SPF...

ISIS Neotone Radiance SPF 50+ crema 30 ml

Indicatii: hiperpigmentatii - crema protectoare depigmentanta cu SPF50+. Proprietati Formula inovativa din compozitia Neotone Radiance SPF50+ inlatura si combate aparitia hiperpigmentatiilor si in acelasi timp ofera protectie pielii impotriva radiatiilor UV.1.Indepartarea melaninei performate 1% vitamina C-exfoliere usoara; 2.Prevenirea reaparitie melaninei 4% Lumiskin(Diacetyl Boldine) - inhibitor al receptorilor celulari ce induc activarea tirozinazei; limiteaza activarea tirozinazei prin limitarea influxului celular de ioni de Ca2+; 5% B-White (peptid biomimetic incapsulat in vehicul lipozomal) - scade cantitatea de proteine implicate in procesul de pigmentare (pigmentarea constitutionala); inhiba activitatea tirozinazei precum si sinteza de melanina (pigmentarea indusa de expunerea la radiatii UV); incapsuleaza lipozomala permite substantei active sa patrunda in interiorul celulei pentru o eficienta sporita; protectie maxima importiva leziunilor induse de radiatiile UV; combinatie de filtre cu spectru larg UVA/UVB precum si filtre minerale:15 % EUSOLEX; 9% Tinosorb M; 1.5%Tinosorb S; 2% Dioxid de titan; Utilizare: aplicati zilnic Neotone Radiance 50+ dimineata, pentru un efect fotoprotector maxim, timp de 3 luni. Se foloseste in asociere cu Neotone, seara. 30ml

Acest produs ISIS Neotone Radiance SPF 50+ crema 30 ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

120.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Ray-Ban RB1971 914731
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1457 C4
Masca de par cu rodie si goji, 250ml, Intra
Ulei esential Biomicin Forte A3, 10ml, Fares
Laptisor de Matca, 30 capsule, Parapharm
Milestones® Baby™ microbiotic pudra cu colostru, fara aroma, 20 pliculete, GNC
Ulei Odorizant Mosc, 10ml, Solaris
Rame ochelari de vedere unisex vupoint 6010 C2
Sapun vegetal cu caise, 100g, Florinda
chevron-right-circle