Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ISIS Ruboril Expert S crema antiroseata 40 ml

Indicatii: eritroza, teleangiectazii, cuperoza asociata cu ten sensibil si uscat.Reduce roseata si creste rezistenta capilarelor.Hidrateaza si intareste bariera cutanata a pielii.Calmeaza senzatia de disconfort.Contine ingrediente active ce actioneaza pe: -Teleangiectazii: extract de musetel-Mimosa tenuiflora-Arnica-Chiparos-Polygonatum multiflorum(pecetea lui Solomon); -Inflamatie - Acid glicilretinic -Uscaciune - glicerina-Fosfolipide-Unt Karite-Ulei de seminte de Borago; -Rol antibacterian - Scortisoara; Mod utilizare: aplicati crema de 2 ori pe zi in strat fin pe zonele afectate (pe un ten curat si uscat).

Acest produs ISIS Ruboril Expert S crema antiroseata 40 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Solflex Natural Colors Topazio 30 de purtari 2 lentile/cutie
Gel pentru igiena intima Extrasept pH 3.5, 250 ml, Eva Intima
Crackers din quinoa fara gluten, 100g, ORGRAN
Rame ochelari de vedere copii Polarizen 98288 C1
Memoplus, 30 tablete, Walmark
Bio Oil ulei pentru piele elastica fara vergeturi, 200ml
Republica BIO Miere de Tei ecologica cruda, 700g
Crema de zi Age-Defend, 50 ml, CollagenaT
Fluid hidratant ten normal-mixt, Tolerance Hydra 10, 40 ml, Avene
chevron-right-circle