Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Balsamuri si Masti
  6. /
  7. Klorane Balsam cu Extract...

Klorane Balsam cu Extract de Mango 200 ml

Indicații: Emulsie de culoare portocalie, foarte moale, care completează acțiunea șamponului nutritiv KLORANE cu unt de mango. Conține un agent nutritiv specific, care tratează părul în profunzime, facilitând descurcarea și coafarea acestuia. Până și cel mai aspru păr își va redobândi moliciunea și strălucirea. Hipoalergenic. Mod de administrare: Aplicați-l după ce folosiți șamponul nutritiv KLORANE cu ulei de mango, pe firele și vârfurile despicate și uscate. Lăsați-l să acționeze 2-3 minute, pieptănați-vă și apoi clătiți părul cu multă apă. În cazul contactului cu ochii clătiți cu apă. 200 ml

Acest produs Klorane Balsam cu Extract de Mango 200 ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Piure bio de rodie si coacaze, 90g, Ella's Kitchen
Creion bio pentru sprancene Blond, 1.1g, Charlotte Bio
Colier pentru suzeta cu model de curcubeu, 1 bucata, Coccorito
Chlorella bio sub forma de pulbere, 125g, Iswari
Ser nutritiv si hidratant cu uleiuri de flori Beauty Serum, 40ml, Nacomi
Liv 52 100 tablete + 40% reducere la Liv 52 100 tablete, Himalaya
Ulei syndet pentru curatare Oilage, 200ml, Dermedic
Masca fortifianta Biotin, 250ml, Biovax
Orteza de glezna si tibie cu pompa 28 cm, Antar, 1 bucata - L
chevron-right-circle