Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Afectiuni Urinare
  4. /
  5. Ceai Coada Calului, 20...

Ceai Coada Calului, 20 plicuri, Fares

Susţine funcţia excretorie a rinichilor.Ajută la menţinerea unei funcţii urinare normale.Ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor. Ingrediente: coada calului (Equiseti herba). Efect: diuretic, elimină acidul uric, calciul şi fosforul anorganic, antiseptic, astringent, hemostatic, cicatrizant, antiacid, remineralizant. Întrebuinţari principale: calculoză şi colici renale; cistite, nefrite, edeme. Alte întrebuinţari: - Uz intern: reumatism, artrită, gută, fracturi.- Uz extern: hemoroizi, eczeme, răni. Contraindicaţii: la dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: - Uz intern: se fierb 1-2 plicuri în 250 ml apă, la foc mic, timp de 5-10 minute.- Uz extern: se fierb 10 plicuri în 1 litru de apă la foc mic, timp de 5-10 minute. Întrebuinţare: - Uz intern: se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înaintea meselor principale.- Uz extern: băi locale sau comprese pe zona afectată. Prezentare: 20 plicuri a 1 gram.

Acest produs Ceai Coada Calului, 20 plicuri, Fares din categoria Afectiuni Urinare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

AVENE CREMA PIELE INTOLERANTA RICH 50ML
Deodorant Bio roll-on cu aroma florala, 50ml, Gamarde
Shake proteic RTD cu aroma de capsuni si frisca, 414ml, GNC Total Lean
Piatra de alaun, 25g, Ellemental
DONAVITAL SOLUTIE 30ML
Apa de curatare 3 in 1 pentru sezut, fata si corp, 1000ml, Dodie
Ser pentru conturul ochilor cu efect de lifting, 15ml, Nacomi
Formula lichida de fier si vitamine Floradix, 500ml, Salus
Scutece pentru adulti Super Seni Trio Extra Large, 10 bucati, Seni
chevron-right-circle