Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Avene Spuma demachianta fata...

Avene Spuma demachianta fata si ochi 150 ml

Produs cu clatire. Proprietati: special formulata pentru tenul normal si mixt.Aceasta spuma de de curatare indeparteaza machiajul,impuritatile si excesul de sebum. Baza de curatare delicata cu efect de inchidere a porilor; Acid Glutamic patentat pentru reglarea productiei de sebum; Agenti hidratanti care redau supletea tenului; Apa termala Avene cu rol calmant si anti-iritant; Datorita texturii sale este usor de clatit ,lasand o senzatie de prospetime .Rezultate - in cateva zile echilibrul pielii este refacut.Pielea este curata si stralucitoare. Mod de utilizare:se aplica pe pielea uscata sau usor umezita. Masati cu varfurile degetelor insistand pe zona-T(frunte,nas,barbie)iar apoi clatiti. Stergeti delicat tenul. Pentru rezultate optime,utilizati produsul dimineata si seara in combinatie cu produsul Avene fluid matifiant.

Acest produs Avene Spuma demachianta fata si ochi 150 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

89.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Tone-Up Sun SPF50+ PA++++, 50g, Tenzero
Ceai bio de fructe de padure, 15 plicuri, Vedda
Ochelari de soare dama Ana Hickmann AH9395 A01
Avene lotiune micelara, 200 ml
Ulei de dus 98% Karite, 560ml, Cottage
Sapun vegetal Dolce Vivere - ROMA x 250 g
Balsam de buze stick cu centella asiatica, 11.5ml, Mixsoon
VivaNatura Sampon pentru par normal si gras 250 ml
Krauterhof Unguent cu galbenele si vaselina, 100ml
chevron-right-circle