Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Sampoane
  6. /
  7. Klorane Sampon Uscat cu...

Klorane Sampon Uscat cu Lapte de Ovaz, 150ml

Indicatii: Laboratoarele Klorane au conceput acest produs original pentru a face posibila curatarea parului fara a-l uda. Practic si cu utilizare rapida, Samponul uscat foarte delicat KLORANE cu lapte de ovaz este ideal pentru persoanele grabite sau care se afla imobilizate la pat, in imposibilitatea de a-si spala parul. Proprietatile sale de curatare provin din asocierea originala a agentilor cu capacitati absorbante mari care actioneaza ca adevarati bureti asupra murdariei sau sebumului scalpului. Parul isi recapata volumul si lejeritatea in cateva minute. Hipoalergenic. Mod de administrare: Agitati bine inainte de utilizare, apoi pulverizati uniform o cantitate redusa de produs, la 30 cm de par. Lasati-l sa actioneze timp de 2 minute si periati cu grija, pentru a elimina orice urma de pudra reziduala. Evitati inhalarea si contactul cu ochii. Acest sampon uscat poate fi utilizat ori de cate ori este necesar . 150ml

Acest produs Klorane Sampon Uscat cu Lapte de Ovaz, 150ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

64.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Banda colorata pentru suzete ovala, 1 bucata, Baby Nova
Strataderm Gel Cicatrici 10g
Refflor Choco, 10 tablete, sanatatea florei intestinale
Periuta de dinti pentru copii Junior 4700 Ultra Soft, 1 bucata, Woom
Moon balance organic superfood mix bio, 200g, Your Super
Lotiune 2 in 1 pentru minimizarea porilor, 100ml, Cosrx
Biscuiti fara zahar adaugat pentru ceai Tostada, 200g, Gullon
PlantExtrakt Polygemma 5 (cavitate bucala si gat) x 50 ml
Probiotic Infantile, 7 plicuri, Ultrabiotique
chevron-right-circle