Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Sampoane
  6. /
  7. Klorane Sampon Uscat cu...

Klorane Sampon Uscat cu extract de Urzica, 150ml

Indicații: Urzica dioica Urtica dioica L., plantă perenă, este acoperită în întregime cu pori urticanti. Rădăcinile sale se continuă cu o tulpină târâtoare subterană din care se dezvoltă părți supraterane în fiecare an. Cu ajutorul unei soluții hidroalcoolice se obține un extract care conține compuși policiclici care acționeaza asupra enzimei care influențează formarea sebumului. Mod de administrare: Laboratoarele Klorane au conceput acest produs original pentru a permite curățarea părului fără udare. Foarte practic, Samponul uscat antiseboreic KLORANE cu extract de urzică poate fi transportat oriunde, fiind foarte ușor de utilizat și înlocuind șampoanele lichide. Datorită capacităților sale antiseboreice, absoarbe excesul de sebum din păr, redându-i astfel un aspect curat și îngrijit. Părul își redobândește suplețea și volumul. Agitați-l bine înainte de utilizare pulverizați la 30 de cm de păr o cantitate redusă de produs în mod uniform. Lăsați-l să acționeze 2 minute și pieptănați părul cu grija pentru a elimina orice urma de pudra reziduală. Evitați inhalarea și contactul cu ochii. Șamponul uscat antiseboreic KLORANE cu extract de urzică poate fi utilizat ori de cate ori este necesar. 150ml

Acest produs Klorane Sampon Uscat cu extract de Urzica, 150ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

64.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LIVSANE MASCA MEDICALA 10BUC
SCHOLL BRANTURI GEL HIGH HEELS
DIGEST DUO ENZY 20 COMPRIMATE FILMATE GASTROREZISTENTE
Crema depigmentanta de fata pentru zi SPF 50+ Melabel, 50ml, Biotrade
Pudra proteica cu aroma de ciocolata Hydro-HD, 700g, Genius Nutrition
HOFIGAL SPIRULINA CU EXTRACT TOTAL DE CATINA 40 COMPRIMATE
Colina 250mg, 100 tablete, GNC
Apa de parfum Barbotine, 50ml, L'Occitane
Nutridef Naso Spray, 20ml, Nutrileya
chevron-right-circle