Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. Autobronzante
  6. /
  7. Vichy Ideal Soleil Autobronzant...

Vichy Ideal Soleil Autobronzant Lapte hidratant 100 ml

CAPITAL SOLEIL Lapte hidratant autobronzant, pentru fata si pentru corp - reproduce bronzul natural și uniform la o oră de la aplicare și hidratează pielea timp de 8 ore. Formula sa îmbogățită cu DHA asigură un bronz uniform și natural. Vitamina E asigură prospețimea bronzului. Pielea dumneavoastră se bronzează treptat şi natural începând la o oră de la aplicare, fiind și hidratată timp de 8 ore. Formula sa hipoalergenică a fost testată pentru compatibilitate cu pielea sensibilă, sub control dermatologic Datorită texturii cremoase, pielea rămâne catifelată și hidratată timp de 8 ore, fără apariția unei pelicule unsuroase Aplicați de 2-4 ori pe săptămână, în funcţie de rezultatul dorit. Aplicaţi uniform, estompând produsul la rădăcina părului, în jurul sprâncenelor, în zona gleznelor, a genunchilor și a coatelor. Evitați aplicarea în zona ochilor. Spălați-vă pe mâini după utilizare. 100ml

Acest produs Vichy Ideal Soleil Autobronzant Lapte hidratant 100 ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIODERMA SENSIBIO H2O 500ML + SENSIBIO H2O 250ML GRATIS
Rinodep spray nazal, 30 ml
Garnier masca Pure Active Charcoal Peel Off, 50ml
Tonic impotriva caderii parului Sebomax HR, 75ml, Biotrade
HYALO 4 CONTROL CREMA 100G
Sare amara, 500g, Niavis
Biorepair Junior 0-6 ani struguri , 50ml
Baton proteic Bio vegan cu Unt de Arahide Protein, 45g, Cerea
Ser concentrat imperfectiuni Teen Derm K Concentrate, 30ml, Isis Pharma
chevron-right-circle