Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. Dupa Soare
  6. /
  7. Vichy Capital Soleil Lapte...

Vichy Capital Soleil Lapte Calmant si hidratant dupa plaja 300 ml

Încă de la prima aplicare, pielea este intens hidratată și calmată. Zi după zi, aceasta devine mai rezistentă la agresiunea radiațiilor solare. Combinaţia de hialuronat de sodiu, un ingredient puternic hidratant și a unui concentrat lipidic vegetal, cu proprietăți emoliente, fixează apa în țesuturi și rehidratează în profunzime pielea uscată după expunerea la soare. Calmată și hrănită, pielea este pregătită pentru următoarea expunere. FĂRĂ PARABENI, formula sa hipoalergenică a fost testată pe piele sensibilă, sub control dermatologic. Îmbogățită cu apă termală Vichy, calmantă, fortifiantă, regenerantă Textura delicată a loțiunii, parfumată, care nu lasă pe piele o peliculă grasă sau lipicioasă, vă garantează că vă veți bucura de o senzație de prospețime la fiecare aplicare 300ml

Acest produs Vichy Capital Soleil Lapte Calmant si hidratant dupa plaja 300 ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

64.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de maini Chia&Japanese Cherry Blossom, 75ml, BeBio
Ultra Fluid Nuantator, SPF50+ Triasorb, 50 ml, Avene
Tensiometru de brat automat M6 Comfort, Omron
SOLARIS Fulgi de mei, 500g
Fiole buvabile pentru dureri articulare si musculare, 14ml x14 fiole, Regen&Dol
Sampon si gel de dus cu ovaz pentru bebe, 400ml, Friendly Organic
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N7.0
Lac vegan de unghii Rose Vintage, 10ml, Charlotte Bio
Jucarie dentitie silicon Bunny Doo Olive, 1 bucata
chevron-right-circle