Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Antirid
  6. /
  7. Gerovital H3 Derma+ Activator...

Gerovital H3 Derma+ Activator electric antirid

ActiuneAsigură un masaj eficient pentru îmbunătățirea circulației, curățarea porilor și pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din creme în piele. Este portabil, având o funcționalitate simplă. Lumina albastră și Ion pozitiv (+) ajută la curățarea feței și la relaxarea celulelor. Lumina roșie și Ion negativ (-) se utilizează după aplicarea cremei recomandate din GH3 Derma+ și ajută la pătrunderea în profunzime a principiilor active din cremă. UtilizareÎnainte de utilizare scoateţi ochelarii sau lentilele de contact, precum şi bijuteriile. Aparatul se folosește dimineața și seara, maxim 3 minute. Aparatul se va opri automat după 3 minute. 1. Operaţiunea de curăţare completă şi eficientă a feţei.Lumina albastră şi ion poztiv (+) comutaţi pe modul "C" Nu utilizaţi pe ochi sau pleoape. Mişcaţi încet pe pielea feţei. Înainte de utilizare aplicaţi Fluidul de curatare si demachiere Gerovital H3 Derma + 2. Operatiunea de activare antirid.Lumina roşie şi ion negativ (–) comutaţi pe modul "M" Nu priviţi înspre lumina roşie a LED+ului. Nu utilizaţi pe ochi sau pleoape. Mişcaţi încet pe pielea feţei. Înainte de utilizare aplicaţi crema adecvată din gama Gerovital H3 Derma+ Precauţii! La utilizare poate apărea o uşoară senzaţie de furnicare, aceasta este un fenomen natural. Avertisment! Persoanele care suferă de următoarele afecţiuni trebuie să evite folosirea acestui aparat: dermatită alergică, sensibilitate alergică, piele foarte sensibilă sau cu grad excesiv de sensibilitate. Nu este recomandat în următoarele cazuri: boli cardiace, piele cu acnee, piele arsă de soare, sarcină, presiune arterială instabilă.

Acest produs Gerovital H3 Derma+ Activator electric antirid din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

109.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pampers Scutece Premium Care marimea 3, 6-10 kg, 120 bucati
Complex Quercetin 98, 60 capsule, AdNatura
OTOSAN SPRAY AURICULAR 50ML
Crema pentru fata cu Centella, 30 ml, Skin1004
L'Erbolario Stick pentru fata si corp cu SPF50+, 8ml
Sampon natural reparator pentru par Repair & Shine, 300ml, Neboa
Tinctura Gliconormus, 200 ml, Faunus Plant
Seminte de dovleac crude, 150g, Solaris
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 0/00, 60ml, Londa Professional
chevron-right-circle