Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Consumabile sanitare
  4. /
  5. Urgo Coricide pentru bataturi...

Urgo Coricide pentru bataturi x 12 plasturi

Indicatii: Are efect keratolitic. Este utilizat în tratamentul local al bătăturilor (ciavus) şi altor afecţiuni scuamo-crustoase ale pielii. Compozitie: Emplastru medicamentos cu acid salicilic. Mod de utilizare: Inmuiaţi picioarele în apă caldă şi apoi aplicaţi emplastrul medicamentos pe zona afectată, fără a cuprinde şi pielea sănătoasă. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Precautii: In cazul pacienţilor care suferă de arterită, diabet zaharat sau neuropatie, tratamentul bătăturilor trebuie făcut cu precauţie. Acesta este un medicament caustic. Nu aplicaţi pe pielea sănătoasă din jurul zonei de tratat. Opriţi tratamentul în cazul apariţiei durerilor locale. în caz de eşec al tratamentului, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Acesta va descoperi cauza şi va stabili măsurile terapeutice corespunzătoare (măsuri ortopedice de corectarea tocului, modificări ale încălţămintei). Urgocor Coricide nu are efect asupra altor medicamente pe care le utilizaţi concomitent. Urgocor Coricide nu influenţează sarcina şi alăptarea. Urgocor Coricide nu are efecte asupra conducerii vehiculelor şi folosirii utilajelor. Mod de ambalare: 12 plasturi ( 2 x 7 cm)

Acest produs Urgo Coricide pentru bataturi x 12 plasturi din categoria Consumabile sanitare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HARMONY GOLD Firm Hold and Shine Spray fixativ pentru par, 400ml
Fard cremos pleoape Muah Stradust - Night Sky, 2.4g, Cupio
Crema de ochi cu tripla actiune Hyaluron Activ B3, 15ml, Avene
Suport fixare brat 9907, 34-40cm, L, Medtextile
Unt de arahide Bio, 250g, Harmonica
Emulsie de spalare Everyday Bath Emulsion Dry and Atopic E, 200ml, Pharmaceris
Crema intensiva pentru fermitatea corpului, 400ml, Collistar
Biorepair pasta de dinti PRO White, 75ml
Apa dezinfectanta, 50ml, Aquaint
chevron-right-circle