Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Secom Famil-E x 60 cps.moi

Descriere Famil-E Jarrow Formulas 60 capsule: Famil-E contine toate cele 8 forme de vitamina E cu rol in reducerea stresului oxidativ. Actiune Famil-E Jarrow Formulas 60 capsule: Famil-E este recomandat pentru protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Compozitie Famil-E Jarrow Formulas 60 capsule: per 1 capsula: d-gamma tocoferol (din amestec complex de tocoferol furnizand d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tocoferoli) - 250 mg; Vitamina E (d-alfa tocoferol - amestec complex de tocoferol/Tocomin SupraBio) - 60 UI; Tocotrieboli (amestec - d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta - din Tocomin SupraBio) - 38 mg. Administrare Famil-E Jarrow Formulas 60 capsule: Cate 1 capsula/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. Precautii Famil-E Jarrow Formulas 60 capsule: A se administra persoanelor care se pregatesc sau care se refac dupa intervetii chirurgicale doar la recomandarea unui specialist

Acest produs Secom Famil-E x 60 cps.moi din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

256.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Solutie de acid salicilic 2%, 30ml, The Ordinary
Set 4 farfurii intinse 6 luni +, Nip
Pasta de dinti Whitening, 75ml, BlanX
Fiola antirid Line Corrector, 2ml, Slowcell
Shiitake, 30 capsule, Marnys
Biofarm SennaLax x 20 comprimate
Benzi cu gel pentru calcaie, 2 bucati, Mia Calnea
Set plastilina Lovin Neon&Classic Dough, 12 x15g, Oktoclay
Pachet Pasta de dinti Fluoride, 75ml, + Periuta de dinti Interdental Extra Soft, 1 bucata Gratuit, Parodontax
chevron-right-circle