Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai Colon Sănătos, 20 plicuri, Fares

D64 – Colon iritabil: Sustine buna functionare a tractului digestiv. Ajuta la eliminarea disconfortului intestinal. Ingrediente: flori de musetel (Chamomillae flos), flori de tei (Tiliae flos), maghiran (Majoranae herba), salvie (Salviae sclarea herba),menta (Menthae herba), flori de lavanda (Lavandulae flos), fructe de cardamom (Cardamomi fructus), sunatoare (Hyperici herba), radacina de valeriana (Valerianae radix). Actiune: Plantele din compozitia acestui ceai au atat proprietati calmante, sedative, cat si stomahice (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), antidiareice, antispastice si carminative (ajuta eliminarea gazelor intestinale) prin uleiuri esentiale, hipericina, iridoide si tanini. Astfel stimuleaza digestia, favorizand normalizarea tranzitului intestinal si eliminarea durerilor colicative si a flatulentei. Sunatoarea alaturi de lavanda si valeriana datorita actiunii lor antialgice si antidepresive sunt eficiente in afectiuni insotite de dureri care au un important determinism psihic. Recomandari: Tulburari digestive cu substrat nervos: sindromul colonului iritabil, colici intestinale. Contraindicatii: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii. Sarcina si alaptare Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza. Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: Peste 1 lingurita amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit, apoi se strecoara. Intrebuintare: Se beau 3-4 cani pe zi. Durata unei cure obisnuite este de 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului.

Acest produs Ceai Colon Sănătos, 20 plicuri, Fares din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Nutilis, 300g, Nutricia
FILLERINA 12HA DENSIFYING FILLER TRATAMENT INTENSIV GRAD 4
Suzeta din silicon, cu cutie de sterilizare, 6-18 luni, design fata, 2 bucati, Adora
Snack proteic cu paprika Hemp Crush, 100g, Veggy Crush
Ciorapi compresivi clasa II Rayat, pana la genunchi, fara varf - Bej, 4
TORRAS Ciocolata cu lapte fara zahar si fara gluten, 75g
BIODERMA ATODERM INTENSIVE GEL SPUMANT 1L
Scutece Ultra Comfort, Nr. 4, 7-18 kg, 50 bucati, Huggies
Toner Nature Rice, 250ml, Orjena
chevron-right-circle