Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Ivatherm Lotiune Micelara piele...

Ivatherm Lotiune Micelara piele sensibila 250 ml

Indicatii: Demachiant formulat cu o tehnologie noua potivit oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil sau cu dificultati majore: piele grasa cu probleme si imperfectiuni, dermatita seboreica, cuperoza, piele matura sau uscata. Ultraeficace, ultracalmanta, curata, demachiaza fata, ochii si buzele. Toleranta oculara excelenta. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic, dar si lotiunea tonica. Sterge chiar si machiajul rezistent la apa. Compozitie : Contine un numar mic de ingrediente, cele mai importante fiind micelele, structuri moleculare de forma sferica ce asimileaza particulele de praf, sebum si resturi de machiaj, curatind delicat si in profunzime tenul, fara sa il usuce. Contine 30% apa termala Herculane, calmanta si antiiritanta. Ofera senzatia de prospetime. Are pH fiziologic, nu contine sapun, alcool, coloranti, fenoxietanol. Este filmogena, bacteriostatica si sebo-reglatoare. Mod de administrare: Se imbiba un disc demachiant cu lotiune micelara si se aplica pe piele cu miscari circulare. Se repeta aplicarea pana cand discheta ramane curata. Nu necesita clatire. Se utilizeaza o data sau de doua ori pe zi (dimineata si/sau seara). 250ml

Acest produs Ivatherm Lotiune Micelara piele sensibila 250 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon pentru scalp sensibil Invigo Scalp Balance Sensitive, 300ml, Wella Professionals
RECUPAR SAMPON IMPOTRIVA CADERII PARULUI BARBATI 150ML
Pireu mere-banane-cacao Eco, 120g, Mogli
Vichy Dercos PSOlution Sampon tratament keratoreductor x 200ml
Ochelari de soare barbati Oakley OO9100 910009
PARAPHARM SENNA 30 CAPSULE
CHICCO 01136.20-9 CENTURA REGLABILA POST-NATALA MARIME M
Bio-Oil ulei pentru ingrijirea pielii 60 ml
Rame ochelari de vedere copii Polarizen HS02-04 C12A
chevron-right-circle