Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Ivatherm IVAPUR Lotiune micelara...

Ivatherm IVAPUR Lotiune micelara 250 ml

Se adreseaza pielii sensibile, mixte sau grase Apa termala Herculane are efect calmant si antiiritant asupra pielii sensibile. Alfabisabolol este un compus natural, cu puternice proprietati antiinflamatorii si antibacteriene. Alantoina are rol cicatrizant si antiseptic, calmant si hidratant. Este un factor de regenerare si revitalizare a pielii, accelereaza vindecarea si protejeaza pielea de factorii iritanti. Gluconatul de Zinc are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene Curata delicat si indeparteaza machiajul, eliminand impuritatile si excesul de sebum, fara sa usuce pielea. Are efect calmant, antiiritant si o consistenta ultralejera, conferind senzatia de prospetime. Este un produs non-comedogen, fara parabeni, sapunuri si alcool. MOD DE UTILIZARE Se imbiba un disc demachiant cu lotiune micelara si se aplica pe piele cu miscari circulare. Se repeta aplicarea pana cand discheta ramane curata. Nu necesita clatire. Se utilizeaza o data sau de doua ori pe zi (dimineata si / sau seara).

Acest produs Ivatherm IVAPUR Lotiune micelara 250 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon hidratare Moisture Nutritive Mini, 75ml, Alfaparf
Sampon hipoalergenic pentru bebelusi, 300ml, OnlyBio
Jucarie colorata rotativa, 1 bucata, Baby Einstein
Inel pesar tip cerclaj, fara dren - 5
Omega 3 Forte, 112 capsule, Moller's
Scaun cu toaleta pliabil
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi GU8811 C1
Aquarella Cambuci Green 90 de purtari 2 lentile/cutie
Crema Revitalift Laser SPF25, 50ml, L'Oreal Paris
chevron-right-circle