Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Roseata si cuperoza
  6. /
  7. Ivatherm ROSEDERM lotiune micelara...

Ivatherm ROSEDERM lotiune micelara anti-roseata 250 ml

ROSEDERM este lotiune micelara pentru curatarea si demachierea pielii fragile si iritate, usor reactive. Este recomandata pentru ingrijirea zilnica a pielii cuperozice si a pielii seboreice, cu roseata si scuame. Curata delicat, reechilibreaza pH-ul pielii, reduce eritemul si calmeaza iritatiile. Are toleranta oculara excelenta. MOD DE UTILIZARE Se imbiba cu solutie o discheta demachianta si se aplica pe piele cu miscari circulare, evitand frecarea energica. Se curata fata si conturul ochilor de 1-2 ori pe zi, indepartand eficient machiajul si impuritatile. Nu necesita clatire COMPOZITIE SI PROPRIETATI LipacideTM C8G- ingredient activ de curatare ce reduce iritatia (restabileste pH-ul acid al pielii) si regleaza secretia de sebum, actioneaza asupra germenilor (bacterii Gram-, bacterii Gram+, fungi, microbacterii). Dextran sulfatul are efect antiinflamator, decongestionant, reducand eritemul (roseata) pielii iritate. Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante

Acest produs Ivatherm ROSEDERM lotiune micelara anti-roseata 250 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Secom Baby's Jarro-Dophilus+ GOS pudra 71g
Balsam de buze Vitamin Nourishing, 3.5g, Tocobo
Budinca de caise fara gluten, 100g, Niavis
Ser concentrat anti-aging Amino Peptide Ampoule, 50ml, Trimay
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8268 C4
Crema de fata Pure Retinol, 50ml, La Cabine
Herbolax New Formula, 20 capsule, Cosmopharm
Gel hidratant dupa expunerea la soare Aloe Vera, 100ml, Lovren
Pudra compacta All Matt Plus Shine Control Powder 025 - Sand Beige, 10g, Catrice
chevron-right-circle