Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Durex Feel Intimate x 12 prezervative

Durex Intimate Feel este unul dintre cele mai subţiri prezervative ale noastre, creat pentru a creşte senzaţia de intimitate între tine şi partenera ta, apropiindu-vă în timpul actului sexual.Deoarece prezervativul Intimate Feel este extra subţire şi are lubrifiere suplimentară, a fost conceput pentru a creşte sensibilitatea şi plăcerea.Modul special în care fabricăm prezervativele Durex Intimate Feel înseamnă că miros mai bine, prin urmare nimic nu-ţi va mai distrage atenţia, poţi să te relaxezi şi să te bucuri din plin. Pentru siguranţă, produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui. Diametru nominal 56mm Transparent, cu lubrifiere suplimentară şi cu rezervor Formă Easy On Testat dermatologic 100% testat electronic

Acest produs Durex Feel Intimate x 12 prezervative din categoria Viata Sexuala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema tratament pentru ochi Dark Circles&Uplift, 15 ml, Ahava
Vopsea de par Argan Oil 6.3, 50ml, Korres
Ochelari de soare barbati Dior DM40011U 08J
Ulei esential de Tea Tree, 10 ml
Biotrue One Day 30 lentile/cutie
Ginseng Energy 2000mg, 500ml, Swedish Nutra
TORRAS Ciocolata neagra cu bucatele de cacao fara zahar si fara gluten, 75g
Crema antirid de noapte cu 30 de uleiuri pretioase, 50ml, Yves Rocher
BioGreens, 120 capsule, Zenyth
chevron-right-circle