Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Canah Faina Proteica de canep 300 g

Făina proteică de cânepă 300 g se bucură de un conținut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale și minerale și nu are gluten prin natura ingredientelor. Beneficii: Bogată în proteine – conţine 33% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferite. Bogată în fibre (36%), în principal insolubile. Bogată în minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru şi mangan. Datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime, Făina proteică de cânepă 300 g Hemp Essentials este potrivită pentru persoanele care au intoleranţă la lactoză sau gluten şi pentru cei sensibili la alţi alergeni. Prin natura ingredientelor, produsul NU conține gluten sau alergeni. Mod de utilizare: Bogăţia de proteine, fibre şi minerale din Făina Proteică de Cânepă 300 g Hemp Essentials creşte valoarea nutritivă a oricărui preparat în care aceasta este adăugată. Făina Proteică de Cânepă 300 g Hemp Essentials poate fi folosită creativ în reţetele de pâine, turte, covrigei, paste făinoase, crackers, biscuiţi săraţi şi pentru a face deserturi sănătoase (plăcinte, muffins, tarte etc.). Recomandăm folosirea făinii de cânepă în raport de 1:5 în amestec cu alte tipuri de făină. Pot fi utilizate făinurile tradiţionale, de grâu sau de secară. Combinaţia se poate face şi cu făinuri fără gluten (orez, amarant sau chia), obţinând produse pentru dietele persoanelor cu intoleranţă la gluten. Păstrează Făina Proteică de Cânepă 300 g în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”.

Acest produs Canah Faina Proteica de canep 300 g din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6534 E01
Vopsea permanenta 8/0 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Ceai de tei flori, 40g, AdNatura
Sampon ABCDerm, 200 ml, Bioderma
Comprese absorbante Zetuvit 10x20cm, 25 bucati, Hartmann
Gel de dus Coconut & Shea, 280ml, Organic Shop
Ulei de samburi de caisa, 60ml, Sabio
LA ROCHE POSAY LIPIKAR BAUME AP+M BALSAM REPARATOR SI CALMANT PIELE FOARTE USCATA CU TENDINTA ATOPICA 400ML
Nutrisprint Adulti, 10ml x 10 flacoane, Nutrileya
chevron-right-circle