Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Roseata si cuperoza
  6. /
  7. Gerovital H3 Derma+ Crema...

Gerovital H3 Derma+ Crema Anticuperozica Hidratanta SPF10 50ml

Pigmentul verde din compoziție, maschează roșeața și semnele de cuperoză incipientă. Ingredientele active asociate:Untul shea, Uleiul Inca Omega emoliează, protejează pielea împotriva variaţiilor de temperatură şi umiditate. Complexul hidratant Aquaxyl optimizează rezervele de apă din derm și normalizează procesul de descuamare al pielii. Zanthalene® si Bisabololul conferă cremei sinergism de acțiune antiinflamator, calmează senzațiile de disconfort Escina modifică permeabilitatea pereților vaselor capilare și diminuează edemele.Asocierea de extracte din Flori de arnică, rizomi de Polygonatum Multiflorum și conuri de chiparos conferă proprietăți astringente, antiedematoase, tonifiante ale capilarelor și de stimulare a circulației sângelui.

Acest produs Gerovital H3 Derma+ Crema Anticuperozica Hidratanta SPF10 50ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pernuta termica anticolici cu samburi de struguri Norisor 183-00, 1 bucata, Grunspecht
Vopsea permanenta Color Baseline 12-59 Cool Platinum Blond, 115ml, Syoss
Huggies Pants Jumbo Girl, Nr.5, 12-17 kg, 34 bucati
Pasta de dinti Paradontal Plus Santoral, 40 ml, Steaua Divina
Hespamin x 120 Capsule
HOFIGAL Momordica charantia, 60 comprimate
Lapte praf Aptamil Fara lactoza, 400g, de la nastere 0luni+
RheumastoPlast, 4 plasturi, Hyllan Pharma
Plasture textil hipoalergen pe suport textil, 5cm x 5m, 1 bucata, Omniplast
chevron-right-circle