Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Supramax Acut Spray Articulatii,...

Supramax Acut Spray Articulatii, 150ml

Ingrediente: metilal, butan, propan, izobutan, ulei/parfum de pin. Forma farmaceutica: spray de racire (gaz lichefiat). Atentionari: nu pulverizati pe rani deschise (taieturi, abraziuni ale pielii, piele crapata), pe mucoase sau in ochi. Nu aplicati pe fata. Nu inhalati aerosolul. Nu pulverizati prea mult pe o singura zona (pericol de degeraturi). Utilizare: actioneaza ca anestezic local pentru uz extern. Amelioreaza durerea prin racorire in cazul traumatismelor inchise cum ar fi intinderile, contuziile si entorsele. Instructiuni de folosire: agitati flaconul inainte de utilizare si mentineti-l drept in timpul utilizarii. Pulverizati de la o distanta de circa 20 cm timp de 1-3 secunde, apoi asteptati pana la evaporarea lichidului si,daca este cazul repetati pulverizarea . Va rugam sa asteptati aproximativ un minut inainte de fiecare pulverizare pentru a verifica daca mai este necesara inca o aplicare. Pentru a evita degeraturile va rugam sa va asigurati ca nu se formeaza gheata pe piele! Producator: Zdrovit Cantitate: 150ml

Acest produs Supramax Acut Spray Articulatii, 150ml din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dropsuri Bio Manuka 100% Pure (TA 10+), 22.4g, Sonnentor
Emulsie pentru accelerarea bronzarii, SPF6, 200 ml, Cosmetic Plant
Crema de ochi Oxygen Detox, 15ml, Mincer Pharma
Suspensie uleioasa cu picurator Vitamina D3 DeVit 500, 20ml, Pharma Brands
Formula de lapte praf Nan 2 Supreme Pro, +6 luni, 800 g, Nestle
Remescar Tratament pentru reducerea porilor, 20ml
Gel pentru igiena intima Cransept pH 3.5, 250 ml, Eva Intima
Ser hidratant Aquafil Hydra, 30ml, Ivatherm
Vopsea semipermanenta Trendy Colors T9, 50ml, Loncolor
chevron-right-circle