Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PlantExtrakt Polygemma 5 (cavitate bucala si gat) x 50 ml

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Viţă de vie, mlădiţe de Măceş şi Afin cu extract fitoterapic - suc de Echinacea purpurea herbaAcţiune antiseptică, astringentă, cicatrizantă şi antiinflamatoare Creşte capacipatea de apărare a organismului Vitaminizant (în special vitaminele A şi C), antioxidant Recomandat şi pentru scăderea valorilor ASLO Mod de administrare: pentru adulţi şi copii peste 7 ani, se recomandă administrarea a câte 2 ml de 2-3 ori pe zi, diluate în puţină apă, înainte de mese, timp de minim 7 zile. Pentru copiii între 2 şi 7 ani doza se reduce la jumătate. În cazuri recidivante se recomandă cure de 1-2 luni.

Acest produs PlantExtrakt Polygemma 5 (cavitate bucala si gat) x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ALPECIN ACTIV SAMPON PENTRU SCALP NORMAL-USCAT 250ML
Pachet Anghinare, 120 comprimate, Dacia Plant
Cremă Anticearcăn Antirid Microbiom Protect
Fluid Demachiant Microbiom Protect
Ceai Imunitate, 50g, Fares
Neutrogena Cremă de mâini cu absorbtie rapida 75 ml
Extract gliceric de armurariu, 50ml, AdNatura
Crema corectoare anti imperfectiuni severe Global 6 Exfoliac, 30ml, Noreva
Doppelherz System Kollagen Beauty Plus Par + Piele + Tesut Conjunctiv 20 Flacoane + 10 Flacoane Cadou
chevron-right-circle