Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Bronhoklir sirop pentru tuse...

Bronhoklir sirop pentru tuse productiva x 15 plicuri

Regleaza si normalizeaza secretia de mucus la persoanele cu tuse productiva Efect imunostimulator si antiinflamator dovedit al extractului de Cimbru de cultura Sustine procesul de expectoratie prin extractele din Ciubotica-cucului, cu un continut ridicat de substante bioactive Aport optim de antioxidanti prin continutul bogat in vitamina C al extractului de Ciubotica-cucului care asigura refacerea mai rapida dupa un episod de infectie respiratorie Compozitie:Extract de Ciubotica-cucului si extract de Cimbru-de-cultura, imbogatit cu echinaceea, ulei de anason si eucalipt, vitamina A, C si E Regleaza si normalizeaza secretia de mucus la persoanele care acuza episoade de tuse productiva Are un efect imunostimulator dovedit datorita compozitiei naturale si continutului ridicat de vitamin C Sustine refacerea mai rapida a organismului dupa un episode de infectie a tractului respirator Asigura un aport optim de antioxidanti Utilizare: Adulti si copii cu varsta de peste 12 ani: cate un plic cu sirop (5 ml) de 3 ori pe zi. Durata recomandata a utilizarii este de o saptamana

Acest produs Bronhoklir sirop pentru tuse productiva x 15 plicuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel dus bio citrice, 300ml, Born to Bio
Ser Antirid Cu 10% Vitamina C
PROSTENAL NIGHT 30 TABLETE
Tratament pentru ochi si pleoape Grad 3 Plus 932 Fillerina, 15ml, Labo
Jucarie de apucare din lemn de artar forma floare 570-V5, 1 bucata, Grunspecht
Centrum pentru Barbati de la A-Z x 30 cpr.
Extract gliceric de ghipe, 50ml, AdNatura
Crema calmanta SPF15 Octopirox T, 30ml, Pharmaceris
TIS HEMOPLOP SUPOZITOARE CU PROPOLIS 10BUC
chevron-right-circle