Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

VivaNatura Varicastan crema pentru masajul picioarelor 75 ml

Varicastan, este o cremă pentru masajul picioarelor cu circulație periferică deficitară și varice, cu hamamelis și castan, care îmbină principiile active din plantele într-o formulă ideală pentru confortul și sănătatea picioarelor tale. Ingrediente vegetale active (castan, hamamelis, tătăneasă, gălbenele, afin, măceș, iederă, lavandă, mentă, nuc, salcie, arnică, tea tree, susan, ulei de măsline) au acțiune antiinflamatoare și regeneratoare, cu efecte de calmare și drenare a circulației sanguine la nivelul picioarelor. Castanul sălbatic și hamamelisul (conțin taninuri, flavonoizi, saponine) sunt adevărate remedii eficiente de prevenire şi combatere a multor afecţiuni, cum sunt: varice, flebite, tromboze, crampe dureroase, insuficienţă venoasă şi limfatică. De asemenea, cresc tonusul capilarelor fragile şi contribuie la vindecarea hematoamelor, a vânătăilor şi a luxaţiilor. Varicastan datorită complexului de plante, stimulează circulația capilară, are proprietăți venotonice (cresc tonicitatea pereților venoși), vasoconstrictoare și vasoregulatoare, beneficiile fiind de durată.Se folosește dimineața și seara sau în timpul zilei, masând blând, dar insistent, până ce crema se absoarbe în piele.

Acest produs VivaNatura Varicastan crema pentru masajul picioarelor 75 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de ricin, 40g, Vitalia
Organizator auto pentru scaunul din spate 86041, 1 bucata, Reer
GUM PASTA DE DINTI HALICONTROL 75ML
Secom Grapefruit Seed Extract 250mg x 60 capsule
Spuma de curatare Smile Day Cleansing Foam Aloe, 180ml, Orjena
AKADIKA GUMMY MULTIVITAMINE 3 AROME 30BUC
Sampon antimatreata cu galangal, 400ml, Klorane
DACIA PLANT Tinctura coada soricelului, 50ml
Pachet Lipikar Gel Lavant + 70% reducele la al doilea produs 2 x 400ml + Lipikar baume Light AP+M 15ml, La Roche-Posay
chevron-right-circle