Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. FARES Biomicin A2 solutie...

FARES Biomicin A2 solutie 10 ml

Susține mecanismele de apărare ale organismului. Ingrediente: ulei esențial tea-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum) 70%, ulei esențial cuișoare (Caryophyllorum aetheroleum) 30%.Efect: antibiotic, antiviral, antiinflamator.Recomandări: infecții și inflamații respiratorii, digestive, urinare.Contraindicații: nu se recomandă copiilor sub 7ani. Sarcină și alăptare: nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.Efecte secundare și interacțiuni: la dozele recomandate nu se cunosc.Întrebuințare: uz intern, 2-3 picături de 3 ori pe zi, între mese, într-o linguriță de miere.Durata unei cure este de 10-14 zile.Prezentare: sticluță a 10 ml.

Acest produs FARES Biomicin A2 solutie 10 ml din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZDROVIT MULTIVITAMOL SIROP 1+ 250ML
URIAGE GEL DE CURATARE SURGRAS 500ML
Sampon pentru protectia culorii parului vopsit Color Radiance, 250ml, Londa Professional
BIOFARM CALCIU LACTIC 50 COMPRIMATE
Test 3 in 1 unisex, 1 test, Veneris
Ser tratament de luminozitate cu vitamina C 20% si banane Glow Shot, 10ml, Biovene
Serum cu Niacinamide, 50ml, Jorgobe
Imviral + Vitamina C si Zinc, 30 tablete, BioSunLine
Pasta de dinti cu aroma tutti frutti Emoji, 7-12 ani, 50 ml, Elgydium
chevron-right-circle